Samenwerking Boelens de Gruyter en Compass Group

Rembrandt Park One waar horeca & hospitality de omgeving, kantoren en bewoners verbindt.

8 februari 2022

De pandemie heeft de balans tussen werk en privé vervaagd. Hybride-werken blijft, net als kantoorgebouwen. Wel zullen aan de inrichting en functionaliteit heel andere eisen worden gesteld. Rembrandt Park One, het voormalige Ringpark-gebouw in Amsterdam-West, is zo’n locatie dat herontwikkeld wordt. Digitaal magazine Vastgoedmarkt sprak hierover met Boelens de Gruyter en Compass Group.

Verduurzaming voor kantoorgebruiker en buurtbewoner

Drie jaar geleden werd het Ringpark-gebouw, gelegen naast het Rembrandt Park en vlakbij de A10, gekocht door Round Hill Capital en Boelens de Gruyter. De herontwikkeling gaat verder dan verduurzamen en moderniseren. Doel is de kantoorgebruikers te verbinden met de omgeving en omgekeerd de buurtbewoners met de locatie.

Om dit kracht bij te zetten werd Compass Group gevraagd om een nieuw hospitality- en horecaconcept te ontwikkelen die aan de wensen voldoet van zowel de buurtbewoner als de kantoorgebruiker. Maarten de Graaf vertelt hier meer over. Lees hier het hele artikel.

Rembrandt Park One maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Rembrandt Park. Volgens planning worden de kantoorunits van Rembrandt Park One in januari 2023 opgeleverd, enkele maanden later gevolgd door het restaurant.

Deel dit artikel