Voor ieder segment een passende oplossing

Wij zijn werkzaam binnen een grote diversiteit aan marktsegmenten: Business, Industry, Multi-tenant, Government, Education, Sports & Leisure en Care. Dit maakt dat we de klantbehoeftes in ieder marktsegment goed kennen en echt begrijpen, waarbij we met ons uitgebreide merkportfolio naadloos aansluiten op de specifieke wensen van medewerkers en gasten binnen ieder segment.

Business & Industry

Van een snel ontbijt, uitgebreid lunchen met collega’s een goede kop koffie tijdens je vergadering tot volledige ontzorging op het gebied van soft services; we stemmen onze cateringdiensten en support services af ​​op de individuele behoeften van de medewerkers en hun dagelijkse werk. Met ons complete aanbod aan concepten hebben wij altijd een passende oplossing.

Meer over Business & Industry

Multi-tenant

Met onze internationale expertise op het gebied van integraal facilitair management (IFM) ontzorgen wij pandeigenaren en vastgoedontwikkelaars die meerdere verhuurders in één pand faciliteren. Dit doen wij op het gebied van soft services maar ook met passende (commerciële) food-, koffie-, retail- en vendingconcepten. Daarnaast kunnen wij een stapje extra bieden als het gaat om het creëren van toegevoegde waarde door het multifunctioneel maken van bepaalde ruimtes. Wij begeleiden dit traject van idee naar ontwerp, begroting, project, verbouwing en oplevering. Geven wij advies voor het gebruik van materialen, aanschaf van apparatuur en inrichting.

Meer over Multi-tenant

Education

Compass Group biedt voor alle middelbare en hogere onderwijsinstellingen verrassende en vernieuwende cateringconcepten. Gevoed met onze (inter)nationale expertise aangevuld met co-creatie om op die manier het concept passend te maken voor iedere instelling. Duurzaam, gezond, lekker en nooit saai, kortom een aanbod dat inspeelt op de behoeften van scholieren en studenten en zich aanpast aan de omgeving en belevingswereld van deze doelgroep. Daarbij hebben we mooie concepten voor essentiële ondersteunende diensten die nodig zijn om het onderwijspersoneel zo goed mogelijk te laten presteren in hun rol.

Meer over Education

Government

Ons duurzaamheids- en sociaal beleid sluit naadloos aan op de behoefte van (semi) overheidsinstanties om bij te dragen aan een betere wereld. Met onderscheidende concepten zetten we eten en drinken in om de werkomgeving binnen de overheid aangenaam en productief te houden. Daarnaast beschikken wij over veiligheids- en schoonmaakprotocollen en verbeteren we de werkomgeving door het creëren van flexibele werkruimten en ontmoetingsplekken. Wij beschikken over een portfolio van oplossingen die worden samengesteld en afgestemd op iedere opdrachtgever en locatie om samen de behoeften op het gebied van werkplekinvulling én beleving te ondersteunen.

Meer over Government

Sports & Leisure

Met onze beproefde foodconcepten voor sportstadions, vrije tijd en horeca, bieden wij eersteklas eten en drinken om elke gast, fan en bezoeker een legendarische ervaring te geven en elk evenement naar een hoger niveau te tillen.  En als we er toch zijn, ontzorgen we u meteen met al uw facilitaire diensten.

Meer over Sports & Leisure

Care

Onze catering- en facilitaire diensten voor de zorg ondersteunen ziekenhuizen, zorginstellingen en seniorencomplexen, zodat patiënten en bewoners kunnen herstellen, kunnen genieten van voedzaam eten, zich veilig voelen en verzorgd worden.

Meer over Care