Wat wij doen

Onze dienstverlening wordt uitgevoerd onder de merknamen Eurest, ESFM, Famous Flavours en Xandrion. Eurest biedt foodservice-oplossingen voor uiteenlopende branches. ESFM is dé betrouwbare partner voor volledig en geïntegreerd facilitair management. Famous Flavours is de specialist voor high-end culinaire events op spraakmakende locaties. Xandrion is de inkooporganisatie van Compass Group en hét inkoop- en kennisnetwerk voor de vrijetijdsbranche.

Bedrijfscatering

Eurest is dé partner voor foodservice oplossingen voor uiteenlopende branches als Business, Industry, Multi-tenant, Goverment & Education, Care en Sports & Leisure.

Meer over Eurest

Integrated Facility Management

ESFM is dé IFM partner die volledig ontzorgt op het gebied van support-services voor uiteenlopende branches als Business, Industry, Multi-tenant, Goverment & Education, Care en Sports & Leisure.

High-end party – en eventcatering

Als high end party- en eventcateraar sluit Famous Flavours naadloos aan op onze markt van dagelijkse catering en blijft bij de kern van haute cuisine.

Meer over Famous Flavours

Gezamelijk inkopen

Xandrion is hét inkoopplatform en kennisnetwerk voor de vrijetijdsbranche. Deelname aan Xandrion biedt volop inkoopkansen en besparingsmogelijkheden.

Meer over Xandrion