Xandrion

Als dé inkooporganisatie van Compass Group en het inkoopplatform en kennisnetwerk voor de vrijetijdsbranche biedt deelname aan Xandrion volop inkoopkansen en besparingsmogelijkheden. Door inkoopvolumes te bundelen en gebruik te maken van gespecialiseerde kennis, worden forse besparingen gerealiseerd en kunnen deelnemers aan dit inkoopcollectief zich focussen op dat wat zij het liefste doen: ondernemen.

Besparen

Via de raamcontracten van Xandrion profiteren deelnemers van unieke eindejaar bonussen, scherpe af-factuur kortingen, uitstekende service en deskundig (inkoop)advies op maat. Via het inkoopnetwerk benut je unieke inkoopcondities binnen vrijwel alle inkoopsegmenten, zoals: food en beverage; hygiëne en schoonmaak; energie en brandstoffen; bouw en techniek en dienstverlening en consultancy. Daarnaast kan je intekenen op de scherpste acties van het land waarbij geldt dat hoe meer deelnemers intekenen, hoe meer voordeel er te behalen valt. Voor concerns geldt dat zij de inkoop van meerdere vestigingen kunnen bundelen en daardoor profiteren van hoge bonus- en kortingsstaffels.

Meer over Xandrion

Kennis

Door jarenlange ervaring met inkopen binnen verschillende branches en de kennis en kunde die wordt uitgewisseld via het netwerk van Xandrion, kan je bij ons terecht voor al jouw vragen. Je maakt daarbij ook gebruik van alle kennis die aanwezig is bij collega ondernemers. Trends binnen hospitality worden nauwlettend in de gaten gehouden om kansen te signaleren en pasklare oplossingen te bieden. Ook monitoren wij de ontwikkelingen op de (wereld)markt wat betreft inkoopcategorieën.

 

Gemak

Xandrion biedt ondersteuning op het gebied van assortiment en menu optimalisatie, zodat de hoogste marge uit jouw menu gehaald kan worden. Tevens kunnen alle concepten van onze merken Eurest, ESFM en Famous Flavours en onze leveranciers bij jou ingezet worden. Daarnaast wordt er met het aanbod van Xandrion altijd ingespeeld op de laatste duurzame ontwikkelingen, zodat gezamenlijk een steentje bijgedragen wordt aan een betere wereld.