Over Compass Group

We zijn er trots op deel uit te maken van Compass Group PLC – een wereldwijd marktleider in food en support services en succesvol FTSE 100-bedrijf. In 45 landen met meer dan 500.000 collega’s levert en ontwikkelt de organisatie originele en innovatieve oplossingen. Doordat we wereldwijd opereren en we mensen, middelen en kennis voortdurend uitwisselen zijn we elke dag opnieuw in staat onszelf te verbreden en te verbeteren. Tegelijk zorgen we dat alles wat we bedenken, strookt met onze duurzaamheidsambities. Omdat we niet alleen goed willen zorgen voor de generatie van nu, maar ook voor de generaties die na ons komen.

Missie, visie en waarden

Onze missie, visie en waarden vatten in woorden de drive van Compass Group samen, dit is waar we voor staan. Ze geven richting aan onze beslissingen, acties en gedragingen van onze mensen; komen tot uiting in de service die we elke dag leveren; en stimuleert onze prestaties en groei.

Onze Missie

Wij vergroten het welzijn van mensen door het bieden van kwalitatieve, verantwoorde producten en diensten, die dankzij onze wereldwijde kennis op het gebied van hospitality, sterke partnerships en gelijkwaardige relaties een positieve impact hebben op planeet, mens en dier.

Onze Visie

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en creëren een positieve impact door mensen, bedrijven, initiatieven en kennis op eigenzinnige wijze met elkaar te verbinden, met als doel een bijdrage te leveren aan een betere wereld waarbij het welzijn en welbevinden van mensen onze dagelijkse prioriteit is.

Onze Waarden

 

Duurzaam
Onze inspanningen zijn gericht op het vergroten van welzijn van mens en maatschappij.

Vernieuwend
Wij proberen nieuwe dingen en maken met onze energie (bijna) alles mogelijk.

Verbindend
Wij gaan met klanten & prospects in gesprek om in te spelen op de veranderende markt.

Eigenzinnig
Met kennis en ervaring uit 45 landen bieden wij vernieuwende hospitality-oplossingen.

Oprecht
Onze mensen zetten altijd dat extra stapje waardoor wij blijven verrassen.

 

Onze mensen

Het succes van onze organisatie staat met de kwaliteit én diversiteit van onze mensen. Met meer verscheidenheid onder onze medewerkers kunnen we de beste kwaliteit leveren in alles wat we doen. Diversiteit is voor ons ook belangrijk omdat onze opdrachtgevers variëren en wij ernaar streven dat zij zich kunnen herkennen in onze mensen.

Maak kennis met onze mensen