Samenwerking Compass Group en Too Good To Go

De verrassing van de Magic Box

27 januari 2022

De reis naar nul. Klimaatpositief en nul verspilling van voedsel. Compass Group is onlangs aan een duurzame reis begonnen waar deze doelstellingen bij horen. Wij heten medereizigers welkom die dit ook willen realiseren. Met deze mindset zijn wij in 2019 gaan samenwerken met Too Good To Go en hebben samen 8 vluchten om de wereld bespaard aan CO2 uitstoot.

De magie van de Magic Box

Lekker eten is te waardevol om te verspillen. Helaas wordt 1/3 van het eten verspild en Too Good To Go ontwikkelde daarom de Magic Box. Via een app bestel je een Magic Box vol met heerlijke producten die jouw lokale ondernemer aan het einde van de dag overhoudt. Altijd een verrassing tegen een lagere prijs én je draagt meteen bij aan het tegen gaan van de opwarming van de aarde.

De liefde voor lekker eten

Met onze passie voor lekker eten hebben wij dit eigenzinnige initiatief geïnitieerd als een pilot op een aantal van onze locaties. En met succes. De uitrol van de Magic Boxen heeft in de afgelopen twee jaar 15.451 maaltijden gered en 38.627,5KG aan CO2 bespaard op onze locaties. Dit staat gelijk aan 8 vluchten om de wereld.

Op dit moment verkopen wij de Magic Boxen op 58 locaties in Nederland. Ons doel is om in 2022, Too Good To Go aan te bieden op al onze locaties die hiervoor geschikt zijn. Het Segment Education & Government is hiermee voorloper waarbij 70% van de locaties al getraind zijn om de Magic Box aan te kunnen bieden.

#100-months-to-change #96ToGo #klimaatpositief #nulverspilling

Deel dit artikel