Compass Group voor vierde keer op rij Top Employer

18 januari 2023

Compass Group voor vierde keer op rij Top Employer

Compass Group Nederland is voor de vierde keer door Top Employers Institute erkend als ‘Top Employer’. Naast een uitstekend HR-beleid heeft de marktleider op het gebied van food en services, de experts dit jaar weten te overtuigen met best HR practices als Talent Acquisition, Ethics & Integrity en Sustainability.  

De certificering als Top Employer toont de toewijding van een organisatie aan een betere arbeidswereld en laat dit zien door middel van een uitstekend HR-beleid en people practices.

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. De survey heeft betrekking op zes HR-domeinen, bestaande uit 20 topics zoals People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion en meer.

De CEO van Top Employers Institute, David Plink, zegt: “Uitzonderlijke tijden halen het beste in mensen en organisaties naar boven. Daar zijn we dit jaar getuige van geweest in ons Top Employers Certificeringsprogramma: uitzonderlijke prestaties van de gecertificeerde Top Employers 2023. Deze werkgevers hebben keer op keer laten zien dat ze zorgdragen voor de ontwikkeling en het welzijn van hun mensen. Daarmee verrijken zij gezamenlijk de wereld van werk. We zijn trots om de groep toonaangevende mensgerichte werkgevers van dit jaar aan te kondigen en te vieren: de Top Employers van 2023.”

Over het certificeringsprogramma van Top Employers Institute

Via het wereldwijde certificeringsprogramma van Top Employers Institute zijn meer dan 2052 Top Employers gecertificeerd en erkend in 121 landen/regio’s, verspreid over vijf continenten. Deze gecertificeerde Top Employers hebben een positieve impact op de levens van meer dan 9.5 miljoen medewerkers wereldwijd.

‘Het succes van onze organisatie staat met de kwaliteit én diversiteit van onze mensen. Onze medewerkers verdienen de beste werkplek en we vinden het vanzelfsprekend dat we ons continue blijven inzetten om ons personeelsbeleid te verbeteren’ – Jaques de Hulster, HR Directeur Compass Group Nederland

 

Deel dit artikel