Compass Group is Top Employer 2022

Compass Group voor derde jaar op rij erkend als Top Employer

21 januari 2022

Opnieuw is Compass Group Nederland in 2022 door Top Employers Institute erkend als ‘Top Employer’ en dit voor de derde keer op rij. Naast een uitstekend HR-beleid hebben we de experts weten te overtuigen met best HR practices als Values, People Strategy en Talent Acquisition.

De certificering als Top Employer toont de toewijding van een organisatie aan een betere arbeidswereld en laat dit zien door middel van een uitstekend HR-beleid en de activiteiten en processen gericht op het welzijn van de medewerkers.

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. De survey heeft betrekking op 6 HR-domeinen, bestaande uit 20 topics zoals People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion en meer.

De CEO van Top Employers Institute, David Plink, zegt: “Terugkijkend op het veeleisende jaar dat, net als het voorgaande jaar, organisaties over de hele wereld diep heeft getroffen, heeft Compass Group Nederland voortdurend laten zien dat zij prioriteit geeft aan het behouden van uitstekende people practices op de werkvloer. Ze blijven de uitdagingen van de veranderende werkwereld aangaan terwijl ze onvermoeibaar werken om een positieve impact te hebben op het leven van hun personeel. Onze felicitaties gaan uit naar de organisaties die dit jaar als Top Employer gecertificeerd zijn in hun respectievelijke landen.”

Over het certificeringsprogramma van Top Employers Institute

Via het wereldwijde certificeringsprogramma van Top Employers Institute zijn meer dan 1857 Top Employers gecertificeerd en erkend in 123 landen/regio’s, verspreid over vijf continenten.

‘Het succes van onze organisatie staat met de kwaliteit én diversiteit van onze mensen. Onze medewerkers verdienen dan ook de beste werkplek en we vinden het vanzelfsprekend dat we ons continue blijven inzetten om ons personeelsbeleid te verbeteren’Jaques de Hulster, HR Directeur Compass Group Nederland

Deel dit artikel