Compass Group opent Dark Kitchen in Utrecht!

4 oktober 2021

Compass Group Nederland werkt vanaf september vanuit een -centrale productiekeuken binnen de regio Utrecht. Na succesvolle starts binnen de leisure markt van Famous Flavours bij onder andere AFAS Circus Theater, een uitbreiding in het services aanbod met professionele glasbewassing van Eurest Services, ligt ook deze ontwikkeling van Eurest geheel in lijn met de nieuwe koers die Compass Group vaart.

Na de learnings die zijn opgedaan, op het gebied van centraal produceren ter ondersteuning van een aantal locaties binnen de regio Amsterdam, is dit het moment om uit te breiden richting Utrecht.

“Binnen de regio Utrecht zijn wij recent gestart met het centraal produceren van een gezond en gevarieerd assortiment ten behoeve van fooddelivery. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt kunnen wij onze locaties ontlasten en ze voorzien van kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten ten behoeve van lunch en banqueting. Daarnaast verkorten wij de keten doordat wij zoveel mogelijk met lokale leveranciers werken” aldus Jacqueline van Beek, Operationeel Directeur Compass Group Nederland.

“Onze koks zijn van start gegaan met voornamelijk koude gerechten zoals salades, poké bowls en wraps, op korte termijn wordt dit uitgebreid met een completer vers assortiment zoals zoals soepen, quiches en andere maaltijdcomponenten.”

De verwachting is om op korte termijn verder uit te bouwen binnen de regio’s waar Compass Group veel locaties heeft. Op deze manier wordt de kwaliteit en de uniformiteit van producten geborgd en wordt ervoor gezorgd dat alles wat naar onze gasten gaat voldoet aan de duurzaamheidscriteria die voor onze klanten zo belangrijk zijn.

Deel dit artikel