Compass Group en BeanDeal samen voor #BEANMEAL

5 februari 2024

Van 3 tot en met 10 februari 2024 nodigen Compass Group en BeanDeal jou uit om de smaak van peulvruchten te ontdekken tijdens de Wereldpeulvruchtendag. Gedurende deze hele week zal Nederland bruisen van peulvruchtplezier. Of je nu thuis in je eigen keuken experimenteert met zelfgemaakte gerechten of de voorkeur geeft aan een heerlijke lunch in je favoriete (bedrijfs)restaurant, #BEANMEAL staat voor je klaar.

Wat is een #BEANMEAL? Het is jouw uitgelezen kans om peulvruchten in al hun glorie te ervaren – of het nu gaat om klassieke bonen, verwerkt in plantaardige zuivel, of bereid tot een smeuïge plantaardige burger. Of je nu thuis eet of buitenshuis, #BEANMEAL past perfect bij elk moment van de dag.

Meer dan een maaltijd Laten we samen de consumptie van peulvruchten omarmen. Lokaal geteeld en boordevol smaak, onze Nederlandse peulvruchten wachten op jouw creatieve culinaire twist. #BEANMEAL is meer dan alleen een maaltijd, het is een beweging. Het is een initiatief van de BeanDeal, waarin producenten en voedselaanbieders samenwerken om de teelt en consumptie van onze peulvruchten te bevorderen. Doe mee en laat je verrassen door de veelzijdigheid van peulvruchten!

Officiële Partner van BeanDeal Compass Group is trots om als officiële partner van BeanDeal deel te nemen aan dit opwindende initiatief. Op vrijdag 02 februari 2024 was de officiële allereerste kick off van de BeanMeal beweging en daar waren wij natuurlijk bij en serveerde wij enkele creatieve en unieke gerechten met peulvruchten in de hoofdrol. Als cateraar in de foodservice industrie begrijpen wij als geen ander wat een impact wij kunnen maken. Daarom streven we naar innovatie en duurzaamheid in alles wat we doen. Door de krachten te bundelen met BeanDeal, laten we zien dat we ons inzetten voor het bevorderen van gezonde en smaakvolle voeding voor iedereen.

Deel dit artikel