Corporate Governance

Bij Compass Group maken onze mensen en cultuur het verschil in wat we doen en hoe we miljoenen gasten over de hele wereld van dienst zijn.

Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel en is bij ons gebaseerd op de principes openheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Onze ethische normen worden gehandhaafd conform onze waarden, de Zakelijke Gedragscode van Compass Groep, de Ethische Gedragscode van Compass Groep en ons Speak and Listen Up-beleid, evenals alle toepasselijke wetten.

We moedigen iedereen aan, die belang heeft bij Compass Group, om zijn of haar stem te laten horen als iets niet in de haak is of als hij of zij zich zorgen maakt over mogelijk wangedrag of andere ongepaste omstandigheden of gedragingen, waaronder gedragingen die niet in overeenstemming zijn met onze Gedragscode en Ethische Gedragscode. Hieronder vallen zorgen over gezondheid, veiligheid en milieu, intimidatie, mensenrechten, omkoping en corruptie, concurrentievervalsend gedrag, diefstal en fraude, financiële of andere onregelmatigheden in de verslaglegging en kwesties rond zakelijke integriteit in het algemeen.

Over SpeakUp, We’re Listening

Corporate Governance_Speak Up

 

SpeakUp, We’re Listening is het vertrouwelijke meldprogramma van de Compass Groep dat voor iedereen toegankelijk is, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Het wordt beheerd door Group Ethics and Integrity (E&I), een toegewijd team van zorgzame en betrouwbare professionals, dat onafhankelijk is van andere bedrijfsonderdelen.

Met dit programma willen we jou en je collega’s geruststellen dat je ter goeder trouw je bezorgdheid kunt uiten, zonder bang te hoeven zijn voor represailles, zelfs als die bezorgdheid onjuist of ongegrond blijkt te zijn. Raadpleeg voor meer informatie ons beleid inzake Speak and Listen Up.

Wil meer weten over het programma of een melding maken, kijk dan hier.